Hoe werkt het

De TopGolfTalent Foundation helpt jonge amateurgolfers die niet over voldoende financiële middelen beschikken maar wel over het talent en de ambitie om de top te behalen. De Foundation stelt middelen beschikbaar voor o.a. coaching en brede begeleiding op het hoogste niveau.
De TopGolfTalent Foundation werkt nauw samen met het Coach Platform dat de kwaliteit van training en begeleiding bewaakt. Het Coach Platform adviseert het bestuur van de TopGolfTalent Foundation over het toekennen van financiering

Coaches

Het Coach platform bestaat uit coaches met een bewezen staat van dienst op het gebied van het begeleiden van talentvolle golfjeugd. Naast PGA-A KSS4 professionals bevinden zich in het Coach Platform coaches met specialisaties die van belang is bij de ontwikkeling van talentvolle amateurs. Bijvoorbeeld fysieke en mentale coaches.  Lees hier meer over het Coach Platform.

Het Coach Platform bestaat uit:
Harald Grünberg, voorzitter Coach Platform
Iwan Renders (technisch)
Liesbeth Pauwels (fysiek)
Mitchel Kevenaar (mentaal)
Robert Wootton (materiaal)

Coach de coach

De coaches in het Coach Platform zijn beschikbaar voor het ondersteunen van de (vaste/bestaande) coach/pro van de amateurgolfer. Hiervoor kan contact worden opgenomen met  de voorzitter van het Coach Platform via de TopGolfTalent Foundation (via contact).

Financieringsaanvraag

Amateurgolfers kunnen (bij voorkeur samen met hun coach) een financieringsaanvraag indienen.
Zij dienen daarvoor informatie door te geven een plan voor te leggen dat voldoet aan de eisen van het Coach Platform. Klik hier voor het aanvraagformulier en hier voor het protocol van het Coach Platform.