Wat doen we

De TopGolfTalent Foundation ondersteunt jonge, talentvolle amateurgolfers bij hun ambitie om de wereldtop te bereiken. Dit vraagt grote inspanningen. Hard werken is niet voldoende om de echte top te bereiken. Door het strikte Amateur Status Reglement in golf en gebrek aan voldoende financiële middelen kunnen veel topamateurs hun droom niet realiseren.

De TopGolfTalent Foundation is uniek in Europa, in haar doelstelling en de wijze van fondsenwerving om binnen de Amateur Status Regels talentvolle amateurgolfers financieel te ondersteunen bij hun weg naar de top in golf.

Open voor iedereen

De TopGolfTalent Foundation is een commerciële, professionele non-profit organisatie. De Foundation  is onafhankelijk en werkt vanuit de principes samenwerken en verbinden.
Dat is goed voor iedereen: de golfclubs, de golfprofessionals, de Nederlandse golfsport en vooral voor de jonge amateurgolfers.

De TopGolfTalent Foundation is niet gebonden aan clubs, organisaties of professionals. . Ondersteuning staat daarom open voor alle ambitieuze, talentvolle amateurgolfers.